csipkebogyó olaj

Greens of Daisy natúrkozmetikum csipkebogyó olajjal

A csipkebogyó C-vitamin tartalma miatt köztudottan értékes gyógynövény. Fogyasztják teaként és más készítményeket is beszerezhetünk ezzel a jótékony hatású összetevővel.

C-vitamin tartalmán kívül több más pozitív tulajdonsággal is büszkélkedhet a csipkebogyó, éppen ezért a Greens of Daisy arckrém egyik fő összetevője lett. Hidratáló és sejtmegújító hatása miatt kifejezetten alkalmas az arcápolásra. Jelentősen megnöveli a bőr rugalmasságát.

A csipkebogyót már régóta használják gyógyászati célokra. Kivonata azok a növényi anyagok közé tartozik, melyek felhasználhatók a természetes alapanyagú kozmetikumok készítésére. Akik tudatosan kerülik a szintetikus anyagokból álló kozmetikumokat, azok örülnek a csipkebogyó összetevőnek.

Sokan azért is választják a csipkebogyóval gazdagított arckrémet, mert 0 %-ban tömíti el a pórusokat és a bőr kötőszövetét erősíti. Szükség is van erre a mai környezeti ártalmak miatt, melyeknek az arc vékony bőre fokozottan ki van téve. A csipkebogyó olaj az irritált, sérült bőrfelszínt is ápolja gyógyítja, nagyon jó választás ilyen problémák esetében. Képes újjáépíteni a bőrfelszínt.

A csipkebogyó olajat hatásai miatt szépségolajnak is nevezhetjük. Omega 3 és omega 6 zsírsavakban gazdag, a nyugtató és gyulladáscsökkentő hatását linolsav és linolénsav tartalmának köszönheti. Támogatja a kollagén termelődését és E-vitamin tartalma külön ajándék az arcbőrnek.

Ugye meglepődtél, hogy mennyi mindent nem tudtál a csipkebogyó olaj hatásairól? Nem csoda, ha szeretnéd kipróbálni, hogyan hat az arcbőrödre. Önmagában is alkalmazhatod, de ha szeretnéd a felszívódását és eloszlását optimalizálni, akkor legjobb, ha arckrémben viszed fel. Így az arckrém további összetevőinek is élvezheted jótékony hatását. A csipkebogyó arckrémet erdei mályva és narancsvirág kivonattal dúsítva a greensofdaisy.hu weboldalon megrendelheted.